Myynti tekee yrityksesi tuloksen -

Yhteystiedot

PUH: 0400 608 812  |  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

hor-contact-border

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?
JÄTÄ NUMEROSI, NIIN SOITAMME SINULLE

hor-contact-border

Business Arena Oy on vuorovaikutteisten oppimisprosessien suunnittelutoimisto. Heidän erikoisalaansa ovat projektit ja tapahtumat, jotka ovat tiiviisti kiinni yhteiskunnallisissa muutoksissa ja niiden masinoimisessa. Business Arena siis rakentaa prosesseja, jotka tekevät juhlapuheiden lupauksista huomisen todellisuutta. Vuoden 2009 jälkipuoliskolla Business Arena päätti vauhdittaa kasvuaan Thrust-myynninkehityspalvelun avulla.

"Myyjien lisääminen lisää myyntiä"

Mikko Markkanen"Lähtötilanne oli se, että Business Arenan toimintaa haluttiin kasvattaa", kertoo toimitusjohtaja Mikko Markkanen. "Ajatus oli varsin yksinkertainen: myyjien lisääminen lisää myyntiä."

"BA:n kannalta Thrustin parhaita puolia oli sen tutkiva ote. Tutkivan lähestymistavan ansiosta tuotteemme selkiytyivät myynti-prosessin ohessa. Myös se, että ulkopuo-linen asiantuntija auttoi määrittelemään tavoitteet oli ehdottomasti hyödyllistä. Vaikka asiakkaidemme ostoprosessit ovat pitkiä, on tehty työ alkanut nyt – vuotta myöhemmin – kantaa hedelmää. Uskon, että pienessä yrityksessä Thrustin hyödyt tuntuvatkin kaikkein konkreettisimmin."

"Thrust on yksi parhaista tavoista myyjän rekrytointiin ja perehdytykseen. Alkuvai-heen kustannuksia ei tietenkään voi välttää, mutta kun osaava ihminen hoitaa perehdytyksen ja valvoo prosessin alkua, on riski paljon pienempi. Ja tokihan ELY-keskuksen rahoituksesta oli apua pienyrityksen myynnin kehittämiseen!"


Projektipäälliköstä tuli osa kalustoa

Mikko KorpelaMikko Korpela on Business Arena Oy:n Thrust-projektipäällikkö – ja nykyisellään myös osa Business Arena Oy:n pysyvää kalustoa. "Kuulin alunperin, että BA:lla olisi paikka auki puolen vuoden myynnin-kehitysprojektissa. Firma oli ennestään tuttu ja päätin kysellä lisää. Siitä se lähti."

"BA:n myynnin linja oli alusta asti kohtuullisen selvä. Petri (Salminen) kuitenkin auttoi tavoitteiden määrittelyssä ja helpotti oman työnkuvani rakentamista. Puolen vuoden prosessin aikana Petri tuuppi oikeaan suuntaan ja auttoi pitämään fokuksen myyntityössä, sillä pienessä firmassa projektinhallinta ja muut työt pyrkivät tunnetusti leviämään myös myyjän pöydälle."

"Thrustin jälkeen oli helppo siirtyä Business Arenan vakioremmiin – ja hyvin olen viihtynyt; mielenkiintoista työtä hyvässä porukassa on mukava tehdä. Thrustin kautta lähdettiin tekemään kasvua ja kasvu on jatkunut myös varsinaisen myynninkehitysprojektin jälkeenkin."

Haluaisitko sinä huipputyypin rakentamaan kasvua?

Onko yrityksesi lähdössä kasvu-uralle? Thrust-myynninkehityspalvelu auttaa rakentamaan menestyksen rakentamiselle hyvät lähtökohdat ja selkeät tavoitteet. Ota yhteyttä!

Jani Karhunen
puh. 044 776 7828
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.