Myynti tekee yrityksesi tuloksen -

Yhteystiedot

PUH: 0400 608 812  |  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

hor-contact-border

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?
JÄTÄ NUMEROSI, NIIN SOITAMME SINULLE

hor-contact-border

Pengon Oy auttaa yrityksiä hyödyntämään keräämäänsä dataa. Käytännössä Pengon yhdistelee asiakkaiden eri järjestelmien keräämää ja tuottamaa dataa ja rakentaa niistä helppolukuisia, selkeitä raportteja päätöksenteon tueksi. Pengon löysi Thrust-myynnin-kehityspalvelun kautta myyntityön osaajan, joka haluttiin myös yrityksen osakkaaksi.

"Löysimme etsimämme pitkäjänteisen myynninkehittäjän"

Esa Toivanen"Alussa oli Esa ja Joni", kertoo Pengon Oy:n toimitusjohtaja Esa Toivonen ja jatkaa: "Päätimme, että tähän ei haluta jäädä, vaan nyt on aika rakentaa kasvua. Ja kasvuhan tulee aina myynnin kautta."

"Olisimme periaatteessa voineet etsiä vain ulkoisen kontaktoijan ja kiertää itse asiakkaissa. Halusimme kuitenkin Pengonin tulevaisuutta ajatellen pitkä-jänteisemmän ratkaisun. Thrust-myynnin-kehityspalvelu oli Pengonin kannalta sopiva ratkaisu kasvun vauhdittamiseen – ja varsin toimiva sellainen."

"Projektipäällikkömme Akin halu kehittää yritystä tuli heti alussa selväksi. Hänen ja Thrustin myötä koko organisaatiomme muuttui myynnillisemmäksi ja koko firman toiminta sekä fokus tarkentuivat. Meille Thrust oli loistava tapa löytää sopiva myyjä ja myynnin kehittäjä ilman, että käytimme päivääkään varsinaiseen etsimiseen."

"Voin suositella Thrustia yrityksille, jotka miettivät, miten se kasvu saadaan alkuun. Viimeisen vuoden sisään Pengon on nimittäin kasvanut kahdesta kuuteen henkeen ja kasvu näyttää myös jatkuvan vauhdikkaana."


Myynnin asiantuntija kilpailutti työnsä

Aki Autere Pengon Oy:n Thrust-projektipäällikkö Aki Autere oli aiemmin toiminut myynnin johtotehtävissä vakuutusalalla. Kokenut ammattilainen löysi kiinnostavamman työn Thrust-myynninkehityspalvelun kautta.

"Halusin siirtyä yrittäjäksi ja juttelin aiheesta Petrin (Salminen) kanssa. Hän puolestaan puhui Pengonin väelle ja ehdotti Thrustia, että sikäli kyseessä oli hieman erilainen projekti. Thrust-myynnin-kehityspalvelu toimi hyvänä tapana päästä sisälle yrityksen toimintaan ja nähdä puolin ja toisin, haluammeko rakentaa Pengonia yhdessä eteenpäin."

"Thrustin rakenne itsessään oli kerrassaan erinomainen! Viikottaiset palaverit ja sparraus Petrin kanssa tekivät Thrustista projektipäällikön kannalta selkeän ja turvallisen. Alun epävarmuus muuttui pian selkeäksi yrityksen kehittämiseksi. Samalla alun myyntiprojektista tuli selvästi myynnin kehitysprojekti, jolloin Thrust muuttui myös Pengonin kehityksen kannalta selkeästi hyödyllisemmäksi."

"Olen äärettömän tyytyväinen siihen, miten kaikki meni. Thrustin avulla pääsin tekemään ratkaisuni osakkuudesta niin, että tiesin tarkkaan, mihin tulen mukaan."

Etsittekö työlleen omistautunutta myynnin kehittäjää?

Thrust-myynninkehityspalvelu on vaivaton tapa myynnin ydinpelaajien rekrytointiin myös työntekijöiksi. Kun on aika laittaa myyntiin kunnolla vauhtia, ota yhteyttä!

Jani Karhunen
puh. 044 776 7828
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.